Дурловски: Се распаѓа обвинителството што ни ја распадна државата!

0
174

 

Македонскиот оперски пејач Игор Дурловски во една реченица ја опиша состојбата во која се наоѓа Република Македонија во моментов.

Се распаѓа обвинителството што ни ја распадна државата, објави Дурловски на Фејсбук.