Мицкоски до Рускоска: Дали Заев помагал во „Рекет“ и каде заврши куферот од милион евра

0
121

Наместо борба против криминалот, гледаме дека Владата се занимава со тужби против новинари и медиуми, а Македонија продолжува  да тоне. Додека Фрики, Кики, Шеки глумат навредени од вистината, а нивни блиски најавуваат апсења, колку да потврдат уште еднаш дека криминалниот октопод е разнишан и некако мора да се брани, вистинските прашања остануваат неодговорени, пишува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот  Фејсбук профил.