Име Вести Македонија Масовен егзодус во Македонија: По Делчево, се испразни и Виница (ФОТО)

Масовен егзодус во Македонија: По Делчево, се испразни и Виница (ФОТО)

0
157

За една недела од Виница пак, тргнаа 10 автобуси. Ова е сликата од денеска- 3 полни автобуси со виничани заминуваат во странство.

Ова е егзодус на Македонија. Поединци и цели семејства масовно ја напуштаат нашата држава.