Без вода утре дел од населба Радишани

0
124

Без вода утре од 09:00 до 15:00 часот ќе бидат корисниците на дел од населба Радишани, во Општина Бутел.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради чистење, дезинфекција и испирање на резервоарoт Радишани за висока зона.