Куќа од 300 квадратни метри, имоти надвор од Скопје: Еве што сè се најде на анкетниот лист на Ременски

0
85

Во анкетниот лист кој Фросина Ременски го доставила до Државната комисија за спречување корупција, како заеднички имот со сопругот пријавила куќа во Скопје која се простира на 300 квадратни метри како и земјиште од 483 квадратни метри, исто во Скопје. Имотите се стекнати со договор за купопродажба и градба