Ниските температури го пуштија парното порано сезонава

0
144

Една недела порано радијаторите ќе ги стоплат Скопјани.

Граѓаните кои се приклучени на системот на БЕГ утрово се разбудија со топли радијатори.

Причината се ниските температури кои ќе ја „отворат“ сезоната една недела порано која вообичаено почнуваше на 15 октомври.