Оливер Спасовски за премиер на техничката Влада е предлогот на Заев на лидерската средба

0
89

Актуелниот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски, бил предлогот на Зоран Заев за премиер на техничката влада до предвремените избори.

Наводно Заев денеска предложил тој да биде претседател на Владата до одржувањето на изборите