Суспендиран вулгарниот полицаец кој ги навреди новинарите

0
128

Затворскиот чувар кој денеска во Обвинителството за организиран криминал направи непристоен гест кон новинарските екипи е суспендиран од работа.

Срамниот настан се случи во моментите кога екипата на брзата помош, помогната од стражари во Обвинителството го изнесуваа осомничениот Бојан Јовановски, кому му се слоши пред да почне да го дава исказот во врска со аферата „Рекет“.