Тешка сообраќајна несреќа со мотори кај Градежен факултет во Скопје

0
76

Тешка сообраќајна несреќа се случила во моментов кај Градежниот фкултет во Скопје.

Како што информираат од порталот, два мотори се удриле еден во друг.

Екипи на МВР веднаш излегле на местото на настанот да извршат увид. Информации за загинати или повредени се уште нема.