Јанчев: За 2 години ја реализиравме 100 проценти од предизборната програма

0
198

Најави дека во наредните две години граѓаните ќе ги одредуваат приоритетите за комунална изградба, а објави и дека ќе се реновира стадионот, за што владата веќе одвоила 13 милиони денари..