(ВИДЕО) Чудо и радости: По три дена под рушевините, извлечен жив маж

0
118

Среќни вести за спасувачките екипи во Албанија кои трагаат по преживеани по земјотресот што се случи пред три дена.

Попладнево, по три дена по рушевините, беше изваден жив 33-годишен маж кој откако ја здогледа светлината на денот се насмеа и ги крена раците со палците нагоре.