ДИШЕМЕ ЧИСТ ВОЗДУХ: Дождливото време го искристализира воздухот

0
76

Мерните станици во земјава покажуваат дека утринава воздухот не е загаден. Кај Ректоратот, Тетово, Куманово, веднаш потоа Струмица, Ѓоче Петров и Карпош, мерните станици се обоени во зелена боја, што е показател дека закагување на воздухот нема.