Ахмети реизбран за претседател на ДУИ

0
69

Едногласно со акламација Али Ахмети е реизбран за претседтаел на ДУИ. На 4 конгрес на партијата, Ахмети во своето обраќање вети победа на предвремеите парламентарни избори. Ќе соработуваат со оние партии кои ќе ги почитуваат Охридскиот договори и Договорот за добрососедство со Бугарија