Денеска продолжи судењето за „ТНТ“

0
82

Ова во голема мера зависи од тоа како се спроведуваат последните активности кои знаеме дека вчера резултираа со назначување на адвокати по службена должност на обвинетите, откако не се појавија тие што досега ги застапуваа во процесот.

Михаела Димовска го следи и денешното рочиште кое додека траеше пред судот во знак на поддршка се собраа неколку пратеници од ВМРО ДПМНЕ и дваесетина граѓани.