Заев: Најсилните земји во светот се

0
72

Со посетата на носачот на авиони „Хари С. Труман“ ја комплетираме сликата за најмоќната воено-безбедносна алијанса на светот и за припадноста на Северна Македонија во најсилниот систем на колективна безбедност што обединува речиси 1 милијарда граѓани од демократскиот свет. Ова го напиша вчера премиерот Заев.

– Најсилните земји во светот се наши сојузници, Северна Македонија е партнер и сојузник со сите нив, напиша Заев