Колку изнесува најмалата, а колку највредната награда од наградната игра со скенирање фискали сметки

0
97

Вредни награди ќе добијат оние кои скенираат фискални сметки. Ако и вие сте меѓу скенирачите тогаш имајте на ум дека највредната наградна игра која би можеле да ја добиете при МојДДВ #Моја награда изнесува 3 милиони денари.

 

Наградната игра почнува од од 15 декември а ќе се доделуваат по десет парични награди на дневно ниво.

 

Од тие 10 парични награди на дневно ниво, четири ќе бидат во износ од по илјада денари, три награди од по 2 илјади денари, и три награди од по 3 илјади денари.