Пукано врз Фантом, ранет пренесен е во Систина

0
65

Борис Мутков познат под прекарот Фантом, околу полноќ, е застрелан во близина на мостот за населбата Бардовци.

Во него е пукано додека се движел во автомобил, од пукањето е ранет и пренесен во Систина на згрижување. Засега не се познати сторителите но, се претпоставува дека има врска со пукањето во Александар палас минатиот месец.