Видео: Продавачка нокаутира комунална полицајка во Белград

0
103

Продавачка нокаутира комунална полицајка во Белград.

На социјалните мрежи се појави интересно видео од српскиот главен град во кое може да се види како една жена за која се наведува дека е улична продавачка, удира со тупаница комунална полицајка

Полицајката заедно со колегите беше во обиколка на пазарот на Видиковец. Продавачката пак имаше куфер полн работи кои планираше да ги продаде. На инцидентот му претходеше караница меѓу двете, бидејќи Алиса инсистираше да и ја земе нелегалната стока. Продавачката се обиде да избега, но Алиса и го зеде куферот од кој работите почнаа да паѓаат – рекле сведоци и додале: