Жителите на Баир повторно запалија гуми на патот над Битола

0
106

Жителите на ромската населба Баир во Битола попладнево повторно го запалија оган и го блокираа регионалниот пат Битола-Ресен. Причината за денешните блокади сè уште не е позната.

Сообраќајот бил во прекин, а автомобилите се пренасочувале да поминуваат низ Битола.