Спасовски: „Спроведувањето на Законот на јазиците е на добар пат“

0
106

Премиерот Оливер Спасовски, една година откако стапи во сила законот за спроведување на јазиците, смета дека неговото спроведување е на добар пат. Усвојувањето на законот го смета за храбар чекор кон решавање на проблемите од минатото.

https://youtu.be/_396VnLkIO8?t=7