ФОКУС НА ДЕНОТ: Maж се самозапали во Кочани, платите пораснале

0
76

Маж на 40-годишна возраст се самозапали во Трговскиот центар во Кочани. Лицето се полеало со бензин и потоа се запалил со запалка. Сведоци на настанот тврдат дека претходно пиел кафе.

Законот треба да ги имплементира меѓународните стандарди и да не овозможи амнестија на било какво кривично дело кое се гони во моментов, или е во фаза на истрага или предистрага. Она што го слушам како најави од ВМРО-ДПМНЕ и остане на тоа што е, навистина мислам дека можеме да дојдеме до договор, но треба прво на писмено да ги видиме нивните ставови и забелешки. Лесто пати она што ќе го декларираат и што ќе го напишат како конкретен амандман се разликува у се кријат задни намери во истите особено за случаите на СЈО, рече Дескоска.