Прв позитивен случај на корона вирус во Македонија

0
72

Во Македонија е регистриран и првиот случај на корона вирус, дознава „Фокус“ од свои извори.

Неофицијално, станува збор за жена која патувала во Италија, земјата каде во последните денови расте бројот на заразени од овој опасен вирус.