ВМРО-ДПМНЕ ќе собира предлози од граѓаните за решавање на проблемите

0
94

Потретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски на денешната прес конференција ја промовираше партиската иницијатива за собирање предлози и идеи од граѓаните за нивните проблеми и како тие може да се решат.

Граѓаните проблемите и предлозите ќе може да ги доставуваат по мејл, а потоа, комисиите и експертите на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги анализираат и ќе ги доставуваат до Владата како предлог-мерки, рече Мисајловски