Коронавирусот во Македонија им стави клуч на кафитериите, баровите, казината, обложувалниците…

0
68

На вечерашната пресконференција министерот за здраство Венко Филипче информираше дека ќе се воведе забрана за работење на кафитерии, клубови, казина…

Се забранува целосно работата на кафитерии, брови, клубови, казина и спортски обложувалници, соопшти вечерва министерот за здраство Венко Филипче.

Инаку, министерот Филипче на истата прес-конференција информираше дека во Македонија има нови шест зразени лица од новиот коронавирус, Ковид-19.