Коронавирусот не мирува во Италија – нови 650 жртви во последното деноноќие

0
80

Во Италија вчера беа регистрирани рекордни 793 починати од вирусот.

И покрај строгите рестриктивни мерки, епидемијата во Италија се уште не покажува знаци на ослабување.