Сафет Бишевац: добар ден отпораши, да го победиме ГРУЕВСКИ!

0
103

Сафет Бишевац: добар ден отпораши, да го победиме ГРУЕВСКИ! Ако го скршат А1 ќе го скршат слободниот дух. Почитувани соборци ова е ТВ Сител, истуреното одделение на фашизоидниот центар за лаги и манупулации чие седиште е во жолтата куќа на ВМРО-ДПМНЕ.

Овде се емитуваат лагите и дезинформациите на врхушката на ДПМНЕ. Извршители се Латас, Ивона и Сарма како пропагандисти на Груевски. Да се потсетиме како говореше кандидатот за пратеник на Мицковски…