Д-р Пановски: Пикот на заразата е поминат

0
98

Пикот на Ковид-19 е поминат и бил пред десетина дена кога имаше 107 новодијагностицирани.

Тоа го смета микробиологот, професор Д-р Никола Пановски кој беше гостин во вечерашната Само Вистина.