Сине ќе го победиш ти коронавирусот, те сака тато: Првенецот на Александар Вучиќ е на Ифективната клиника

0
98

Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ вчера официјално објави дека најстариот син Данило е заразен со КОВИД-19.

Синот сега е на Инфективната клиника, а Вучиќ објави фотографија на неговиот профил на Инстаграм, со емотивен опис дека неговиот првенец е заразен со коронавирус.

-Кога сѐ ова почна, мојот Данило ми кажа дека предавањето не е опција. Мојот првенец е заразен со коронавирус, а клиничката слика му е таква, што е примен на Инфективната клиника. Сине, ќе го победиш ти тоа. Те сака тато, те сакаме сите- стои под фотографијата.