Филипче: Полека ја добиваме битката со вирусот

0
100

“Во дел од градовите каде имаше заболени од КОВИД-19 веќе нема активни случаи. Полека ја добиваме битката со вирусот. Но да не заборавиме дека сите мерки мора да продолжат да се почитуваат. Да бидеме доследни и одговорни до крај.” – информира министерот Филипче.