Од денес граѓаните имаат можност да ја користат здравствената услуга „Мој термин“

0
176

Од денес граѓаните имаат можност да ја користат здравствената услуга „Мој термин“, која поради вонредната состојба со пандемијата од коронавирусот беше суспендирана на неодредено време. Здравствен дом-Скопје, со сите негови служби, Итната медицинска помош, прераспределбата на интернисти во останатите градови во земјава како дополнување и помош на инфективните одделенија во болниците надвор од Скопје почнува да функционира како пред пандемијата