АНА БРНАБИЌ: ИМ ПОМАГАМЕ НА МАКЕДОНЦИТЕ ДА ЈА РЕГИСТРИРААТ ВАКЦИНАТА ФАЈЗЕР, ДОДЕКА СЕ ЧЕКА ТОА ИМ ПРЕДЛОЖИВМЕ ДА ПРАТАТ ЛЕКАРИ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ ВО СРБИЈА

0
39

 

АНА БРНАБИЌ: ИМ ПОМАГАМЕ НА МАКЕДОНЦИТЕ ДА ЈА РЕГИСТРИРААТ ВАКЦИНАТА ФАЈЗЕР, ДОДЕКА СЕ ЧЕКА ТОА ИМ ПРЕДЛОЖИВМЕ ДА ПРАТАТ ЛЕКАРИ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ ВО СРБИЈА

Погледнете го видеото

 

tps://youtu.be/kYojkatq3Ro?t=6