Васил Гарванлиев повторно избран за наш претставник на „Евровизија“

0
124

Пејачот Васил Гарванлиев кој требаше да ја претставува Македонија на „Евровизија“ во 2020 година, доби уште една шанса.

Со оглед на тоа дека минатогодишното издание беше откажано поради пандемијата, од Македонската радио телевизија, одлучиле претставникот за 2021 година да остане ист.