Митева: Како Дарко Каевски за една година стекнал имот од три стана и куќа? (Видео)

0
80

Како Дарко Каевски со државна плата за една година стекнал имот од три стана и куќа, дали играат улога пари стекнати од услуги кон државата, прашува Марија Митева од ВМРО-ДПМНЕ.