Нови 6.800 комплети спортска опрема за Армијата– министерката Шекеринска денеска на промоцијата

0
33

Денеска 29.10.2021 (петок) со почеток во 12.00 часот министерката Радмила Шекеринска ќе присуствува на редовните физички подготовки на дел од армиските единици кои се одвиваат на Воениот стадион-Скопје, при што ќе биде промовирана и новата спортска опрема. Опремата се состои од 6.800 комплети горни и долни тренерки, атлетски патики и спортски торби.