Вучиќ: Коспонзорството за Сребреница е благодарам за сѐ што направивме за Северна Макединија

0
221

Претседателот на Србија Александдар Вучиќ коментирајќи го коспонзорството на Македонија за резолуцијата за геноцидот во Сребреница во ОН, оцени дека „тоа е благодарност за сето она што го направивме за Северна Македонија“.