Николовски: Апсењата се брутален политички напад

0
184

За ВМРО-ДПМНЕ денешните апсења се брутален политички напад.

Партијата вели дека станува збор за толкување на управна постапка, која што може да се толкува на различни начини.

https://youtu.be/wiBVC42hcEc?t=1