Костадинов за ТВ21: Бомбите се автентични

Во емисијата #10МИНУТИ на ТВ21, пратеникот од редовите на СДСМ, Костадин Поповски вели дека „бомбите“ се автентични, а додава дека Верушевски за време на вкрстеното испрашување ќе даде дообјаснување за разговорите кои ги објавуваше СДСМ.