Пратеничката Фросина Ременски нема да си поднесе оставка

0
65

Потпретседателката на Собранието, пратеничката Фросина Ременски нема намера да поднесе оставка од функциите сѐ додека не се докаже нејзината вина во случајот “Рекет”.

Се повикува на презумпција на невиност, но и на однесувањето на други пратеници против кои се водат судски постапки, а се уште се во пратеничките клупи.