Поставена мерна станица пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ

0
86

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов на својата фејсбук-страница информира дека е поставена мерна станица за мерење на нивото на загаден воздух на плоштадот пред зградата во која е седиштето на  ВМРО-ДПМНЕ во центарот на градот.