„Еразмус“ се враќа на почеток

0
71

Случајот Еразмус кој започна пред четири се враќа на почеток. Судијката поротник пред почеток на денешното рочиште го известила советот дека добила работна виза и за 7 дена оди да работи во Германија.

Претседателот на судечкиот совет, Владимир Туфегџиќ од шефот на Кривичниот суд Иван Џолев ќе бара нов судија поротник.

Денеска требаше да бидат изнесени завршни обраќања ,а пресудата да биде соопштена на 3 фебруари .