Од Бардовци избегал во Белград, полицијата го бара

0
74

Во полицијата било пријавено дека 38-годишно лице се оддалечило од Психијатриската болница Бардовци.

Од МВР велат дека, според пријавеното, лицето најверојатно се наоѓа во Белград.

Полициските власти информираат дека се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.