Татко како потпора за да ги заштита своите деца од земјотресот во Турција

0
109

На социјалните мрежи, наголемо се споделува видео од еден татко кој се поставил како потпора за да ги спаси децата, тој за жал не преживеал а не се знае ниту судбината на неговите две деца .

https://twitter.com/i/status/1220804187820347393