Рочиште за „Рекет“: Во судница го нема Бојан Јовановски, ќе се чека 30 минути

0
101

Во судницата го нема Бојан Јовановски – Боки 13 на денешното рочиште за случајот „Рекет“.

Судијата Васка Николовска Масевска рече дека докторот кој утринава го прегледал, рекол дека не може да го донесат. Ќе се чека 30 минути да се добијат и официјални информации околу здравствената состојба и дали ќе може да присуствува на рочиште.