Николовски во УБ: Бишевац во текот на летото беше во мојот кабинет и побара да биде кандидат на листата на СДСМ

0
96

-Господинот Бишевац во текот на летото беше во мојот кабинет и побара да биде кандидат на листата на СДСМ. Јас му реков дека ниту можам да разговарам, ниту пак да гарантирам во тој момент. Очигледна е желбата да стане пратеник, но ние имавме јасна и прецизна постапка, која што на крајот ја исфрли најквалитетната кадровска и програмска понуда, изјави генеералниот секретар на СДСМ Николовски

Извор граѓански збор