Судар на „ауди“, „пежо“ и автобус на ЈСП, три лица пренесени на Клинички

0
106

Во несреќата се повредени три лица, едно од „аудито“ и две од „пежото“, кои се пренесени во Клинички центар „Мајка Тереза“.

На местото на несреќата извршен е увид од СВР Скопје.