Видео) Тензии во Довер: камионџии се степаа со полицајците

0
76

Возачи на камиони се судрија со полицијата во британското пристаниште Довер кога им беше забрането да влезат во Франција. Иако подоцна Франција ја ублажи забраната за влез, стотина камионџии останаа заглавени на пристаништето.