Започна протестот против Јавна соба. Учесниците со пораки – Жртвите не се сами

0
38

Организаторите на маршот бараат од Јавното обвинителство темелно да го расчисти случајот „Јавна Соба“, но и соодветно да ги казни администраторите.

Со транспаренти во рацете, тие упатија поддршка дека жртвите не се сами, а институциите треба навремено да реагираат на вакви девијантни појави.