(ВИДЕО) Роботот на „Tesla“ извршува човечки задачи и е сè подобар во тоа

0
89

Хуманоидниот робот на Тесла, дизајниран како асистент на луѓето дома или во фабриките, доби нова развојна верзија, подобрени софтверски и хардверски можности.