Традиционално ќе се одржи осмиот по ред меѓународен филмски фестивал Watch Оut

0
399

Фестивалот како и секоја година ќе се одржи во Музејот на Комунистичката партија во Тетово од шести до деветти месецов

Ќе има голем избор на филмови од повеќе жанрови. Годинава за фестивалот имало над 400 апликанти од голем број земји.

Во рамките на фестивалот ќе има повеќе забавни и културни активности. Влезот за време на сите фестивалски дена е слободен